torsdag 17 september 2009

Här vet man inte vem som är släkt med vem..

Emma skickade en spotifylänk till mig ikväll. Euskefeurat - Det är hit man kommer när man kommer hem. Jag blev helt plötsligt sugen på kok-kaffe. blåbärsplockning. café caf. Att supa mig full på krogen tillsammans med mitt sällskap och endast 5 personer till. Gå hudra meter och träffa minst 3 personer man känner. Får se om jag lyckas ta mig upp den 28e..

Oh, jag ska ju på en anställningsintervju också! På kasinot. Jag hoppas dock inte för mycket. Det är någon slags gruppintervju - med huvudräkningstest och problemlösning! AHH! verkar läskigt!
Men det är väl bara att göra sitt bästa. Jag lär ju kicka ass ;)

Hmm. Mitt jobb håller på att fördärva min kropp. Jag har gått ner 3kg på en vecka, fått sjuttiofem blåmärken, framför allt på rumpen (konstigt jag vet), detta är dock för att jag släpar på en 40kg tung cykel. Jag kan ju fan inte cykla ens egentligen, nu ska jag kryssa mellan folk på avenyn. När jag lärde mig cykla fanns det en EN grusväg som jag cyklade på, den gick åt ett håll. Eller ja två, något annat vore nog fysiskt omöjligt. Jag lyckas hela tiden att halvt välta den på mig själv och köra den över mina egna fötter. Jag är bra.

Innan ni tittar vill jag påminna om att det som vanligt inte är killen på bilden som skrivit bloggen.



Så härlig och arbetsglad kunde jag allt se ut.. men jag ser nog mest bara svettig, blåslagen och förtvivlad ut när jag delar min post :)

Det är faktiskt ett bra jobb så jag ska inte klaga!

I helgen ska jag och Richard ha mys. Kanske pimpla lite vin eller någe :)

over and out.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar