torsdag 10 september 2009

Hard working woman



Förra veckan har Elin, Sebbe och Lisa varit här, vi hade jättekul och hann göra precis allt man ska hinna göra :) Jag har däremot inte alls hunnit sitta något vid datorn då 8-åriga datanördsfingrar plinkat på mitt tangentbord hela tiden då vi inte varit ute och roat oss. Höjdpunkterna var nog liseberg och när vi spexade runt på universeum (se bilder) Richard klättrade på en klättervägg och rev sönder halva byxorna, way to go honey! :P

Jag var äver 100% säker på att vi alla skulle gå ett öde värre de döden i parisehjulet, eller nä, ganska precis döden, men vi alla kom ner levande, vissa mer traumatiserade än andra. Verkligen lisebergs läskigaste karusell!
Jag ska inte heller glömma att nämna min och Elins kasinokväll! Jävligt kul, men aj så mycket pengar det går när speldjävulen tar en!

Jag har även börjat på mitt nya jobb som brevbärare, my god, snacka om fasta lår jag kommer att få. Första dan blev jag lite förvånad över hur jobbigt det var och att det faktiskt förväntas av en att springa och cyckla jävligt fort hela tiden, men andra dagen blev jag mycket mer pepp och ju mer jag kom in i det ju roligare blev det. Nu har jag gått två dagar och delat själv och det har gått bra! Jag är ganska stolt över mig själv. Dock var jag så trött idag när jag kom hem att jag bara ville gråta. Vi hade flera sjuka vilket innebär att man måste ta på sig fler portar att dela i. Jag tyckte att det räckte gott och väl med de 800 hushåll jag delade i, det är ca 60 portar, mycket svett. till råga på allt så cycklade jag vilse när jag var påväg tillbaka till kontoret efter att jag blivit klar. Jag lyckades hamna på järntorget helt plötsligt, förstår inte varför dom anställde en vilsen norrlänning som mig, men men, deras problem. Jag har nog aldrig någonsin svettats så mycket som jag gjort de senaste dagarna, men jag tycker att det är kul iallafall.

Jag trivs fortfarande jättebra här, men det skulle vara roligt om jag kunde ta och komma och hälsa på i Boden. Jag saknar det lite :) Får se om jag har jobb då, men annars kommer jag den 28:e.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar